Leansport trampolína se sítí 305 cm

Leansport trampolína se sítí 305 cm

8 419 kč
- +
Výrobce: Nikko
Kód výrobku: AL_2209
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Trampolína BEST 10 FT - 305 cm

Trampolína Lean Sport BEST 305 cm je něco, co by nemělo chybět na žádné domácí zahradě. Jednoduchá hra skákání na obušku zaručuje splnění základních předpokladů efektivních cviků, kterými jsou posílení, okysličení, zvýšení odolnosti a pružnosti těla. To není vše – zařazení trampolíny do každodenního tréninku zlepší mozkové funkce, sníží frekvenci bolestí hlavy, povzbudí imunitní systém, zrychlí metabolismus a zpomalí proces stárnutí pokožky. A hlavně skákáním spálíte spoustu kalorií!

Zahradní trampolína je také rájem pro děti. Díky němu bude každé dítě s radostí trávit čas venku a odkládat elektronické pomůcky. Velká velikost obušku, dosahující přibližně 305 cm, nebude omezovat dítě v pohybu, umožňuje zábavnou zábavu se sourozenci nebo kamarády. Obrovskou výhodou konstrukce trampolíny je umístění sítě uvnitř konstrukce, což plně vylučuje riziko poranění končetin při kontaktu s pružinami a trubkami - děti budou mít k dispozici pouze část určenou ke skákání. Další výhodou rekreační trampolíny Lean Sport Best ve velikosti 10 FT je výška sítě již od země, která zabrání tomu, aby se kdokoli dostal pod trampolínu při používání jinou osobou.

Prezentovaná trampolína Lean Sport Best 10 FT je určena pro všechny, počínaje dětmi od 3 let - omezením je pouze hmotnost cca 150 kg. Sportovní obušek je balen v kartonových krabicích, což usnadňuje sladění všech prvků konstrukce. Na výrobu trampolíny BEST 305 cm byly použity certifikované kvalitní materiály, které zajistí pohodlnou a bezpečnou zábavu pro celou rodinu.



Rozměry a hmotnost kartonu:

Rozměry 161 cm x 50 cm x 21 cm

50 kg