Leansport trampolína se sítí 488 cm

Leansport trampolína se sítí 488 cm

12 139 kč
- +
Výrobce: Nikko
Kód výrobku: AL_2201
Dostupnost: do 7 pracovních dnů

Trampolína Lean Sport PRO 16 FT - 487 cm

Zahradní trampolína má mnoho výhod. Umístěním na dvůr z něj uděláte ráj pro děti - umožní jim více zábavy a skákání než na mnoha hřištích. Díky trampolíně může každé dítě bez přemýšlení odložit své elektronické pomůcky a proměnit je v trávení volného času venku. Šířka obušku, měřící cca 487 cm, umožní zábavnou zábavu se sourozenci nebo kamarády a neomezuje tak děti v pohybu.

Prezentovaná trampolína PRO ve velikosti 487 cm je bezpečný výrobek, o čemž svědčí označení CE. Jeho konstrukce je vyrobena z certifikovaných materiálů nejvyšší kvality, díky čemuž je odolný vůči korozi nebo nepříznivým povětrnostním podmínkám - nemusíte jej skládat a schovávat v garáži pokaždé, když se na obloze objeví tmavé mraky. Precizně zvolený počet pružin je zodpovědný za dynamiku skoků a vysokou odrazovou sílu, přičemž celková výška sítě dosahující přibližně 180 cm umožňuje šílet bez obav z vypadnutí. Přibližná vzdálenost obušku od země je 90 cm - součástí sady je žebřík, který usnadní nastupování a vystupování z konstrukce.

Trampolína Lean Sport PRO 16 FT je vybavení, které zaručí úspěšnou zábavu pro všechny uživatele, jejichž hmotnost nepřesahuje 150 kg. Tato trampolína je určena pro všechny skokany - děti od 3 let i dospělé. Na jeho výrobu byly použity vysoce kvalitní certifikované materiály, které zaručují bezpečný a pohodlný trénink pro celou rodinu. Konstrukční prvky sportovního obušku 487 cm jsou baleny v kartonových krabicích, takže všechny díly snadno složíte dohromady. Instalace trampolíny je jednoduchá a nekomplikovaná.



Rozměry a hmotnost kartonu:

141 x 35 x 26 cm - 35 kg

139 cm x 55 cm x 28 cm - 55 kg